COMPOSIET PLANTENBAKKEN

Wat is Composiet?
Composiet is een verzamelnaam voor materialen die zijn opgebouwd uit verschillende componenten. Hoewel een composiet uit verschillende basisstoffen kan worden opgebouwd, bestaat het materiaal altijd uit een vezel versterkende component en een hars die de verschillende componenten bij elkaar houdt. Vaak wordt met composiet polyester- of glasvezel versterkte kunststoffen bedoeld. Maar het materiaal kan ook bestaan uit vermalen natuursteen, wat technisch
vervaardigd wordt.

Eigenschappen van composiet
Als vloeibare substantie is composiet bijna in elke gewenste vorm te brengen. Wanneer composiet eenmaal?is uitgehard bevat het materiaal enkele prachtige eigenschappen. Composiet is namelijk zeer sterk en kan prima tegen een stootje. Daarnaast is het materiaal vaak verrassend licht in gewicht. De meeste composiet materialen zijn volledig weerbestendig en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Er zijn enkele uitzonderingen, zoals onze serie Polystone en River welke alleen binnen zijn?toe te passen.

Voor ons volledige assortiment klik hier
Bekijk onze webshop
Op plantenbakken.nl ziet u ons gehele actuele aanbod. Bedrijvendie een aankoop willen doen verzoeken wij contact met ons op tenemen.

De voordelen

  • licht van gewicht; een tegel weegt ca. 13,6 kg
  • bescherming van huidige dakbedekking (uitgezonderd pvc dakbedekking)
  • duidelijke markering van looppaden op het dak
  • eenvoudige plaatsing
  • vorstbestendig
  • recyclebaar

Specificaties

Kleuren ?
Afmeting: ?
Dikte: ?
Waterdoorlatendheid: ?

Bijzonderheden
?

De voordelen van een ? verbinding zijn:

EMPIRE_350x350
Empire
Bekijk onze webshop
Op plantenbakken.nl ziet u ons gehele actuele aanbod. Bedrijven die een aankoop willen doen verzoeken wij contact met ons op te nemen.
STATIC_350x350
Static
Bekijk onze webshop
Op plantenbakken.nl ziet u ons gehele actuele aanbod. Bedrijven die een aankoop willen doen verzoeken wij contact met ons op te nemen.