Afstandhouders

Met Afstandhouders / Grasvoegen kunt u snel en eenvoudig voegen met gelijke afstand creëren tussen stenen. Gegarandeerd een zeer goede drainage en het staat Horticultuur toe.

De afstandshouders van Nornet zijn gemaakt van milieu vriendelijk en weerbestendig plastic. (PE+PP). Het behoud constant zijn ondersteunende functie vooropgesteld dat de stenen op de juiste wijze worden ondersteund en weerstand kunnen bieden tegen normaal verkeersgebruik.

De cilinder-elementen zijn hol. Regenwater kan zodoende eenvoudig naar de ondergrond weglopen. De ruimte tussen deze cilinders word opgevuld met aarde. Indien gewenst ontstaat er na inzaaien een mooie gelijke Grasvoeg tussen de tegels en/of stenen.

De voordelen

  • Ze zijn buitengewoon veerkrachtig
  • Weerbestendig
  • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
  • Waterdoorlatend
  • Warmte-isolerend en temperatuurbestendig van -40 ° C tot +80 ° C
  • Gemakkelijk te leggen

Downloads

Millieuvriendelijke afstandhouders

De milieuvriendelijke afstandhouders van NORNET BV houd de stenen onderling perfect op dezelfde afstand waardoor er een fraaie voeg wordt gecreëerd. Garandeert een goede waterdoorlaatbaarheid en maakt een duurzame begroeiing mogelijk.

De afstandhouders worden loodrecht in de kruisvlakken van de voegen geïnstalleerd. Het cilindervormige element komt daardoor tussen twee tegenover elkaar liggende stenen te liggen. De diameter van de afstandhouder bepaalt daarbij de voegbreedte. Het is ook mogelijk 4 cilindervormige elementen in te voegen in de kruisvoeg.

Lange levensduur in alle weerstomstandigheden
De ecologisch verantwoorde afstandshouder van NORNET BV wordt uit milieuvriendelijk, kunststof (PE en PP) geproduceerd waardoor een hoge drukvastheid bij normaal wegverkeer en een lange levensduur in alle weersomstandigheden gegarandeerd is.