grindvoegen gelijke tussenruimte Klik hier voor PDF Regelsysteem Afstandhouders EKO Loperverband Klik voor PDF info EKO Loperverband Afstandhouders Kruissysteem Klik hier voor PDF Kruissysteem Afstandhouders Loperverband Klik hier voor PDF Loperverband Afstandhouders Mooie brede grasvoeg Klik hier voor PDF productlijst afstandhouders Afstandhouders Slide

Afstandhouders

Met onze afstandhouders kunt u snel en gemakkelijk gelijke voegen worden gemaakt tussen straatstenen. De afstandshouders van Nornet zijn gemaakt van milieu vriendelijk en weerbestendig kunststof (PE+PP). Ze geven een constant ondersteunende functie vooropgesteld dat de stenen op de juiste wijze worden ondersteund en weerstand kunnen bieden tegen normaal verkeersgebruik.

De cilinder-elementen zijn hol, regenwater kan zodoende snel naar de ondergrond weglopen. De ruimte tussen deze cilinders word opgevuld met aarde. Indien gewenst ontstaat er na inzaaien een mooie gelijke Grasvoeg tussen de tegels /stenen.

De voordelen

  • Gemaakt van milieuvriendelijk, weerbestendig kunststof (PE + PP)
  • Bestand tegen normale verkeersbelasting
  • Goede waterafvoer van regenwater door de holle structuur
  • Holle vorm is ook gevuld met aarde, wat een ononderbroken vergroening mogelijk maakt.
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Downloads

Millieuvriendelijke afstandhouders

De milieuvriendelijke afstandhouders van NORNET BV houd de stenen onderling perfect op dezelfde afstand waardoor er een fraaie voeg wordt gecreëerd. Garandeert een goede waterdoorlaatbaarheid en maakt een duurzame begroeiing mogelijk.

De afstandhouders worden loodrecht in de kruisvlakken van de voegen geïnstalleerd. Het cilindervormige element komt daardoor tussen twee tegenover elkaar liggende stenen te liggen. De diameter van de afstandhouder bepaalt daarbij de voegbreedte. Het is ook mogelijk 4 cilindervormige elementen in te voegen in de kruisvoeg.

Lange levensduur in alle weerstomstandigheden
De ecologisch verantwoorde afstandshouders zijn milieuvriendelijk, van kunststof (PE en PP) , hebben een hoge drukvastheid bij normaal wegverkeer en een lange levensduur in alle weersomstandigheden.