Afstandhouders

Met Afstandhouders / Grasvoegen kunt u snel en eenvoudig voegen met gelijke afstand creëren tussen stenen. Gegarandeerd een zeer goede drainage en het staat Horticultuur toe.

De afstandshouders van Nornet zijn gemaakt van milieu vriendelijk en weerbestendig plastic. (PE+PP) Het behoud constant zijn ondersteunende functie vooropgesteld dat de stenen op de juiste wijze worden ondersteund en weerstand kunnen bieden tegen normaal verkeersgebruik.

De cilinder-elementen zijn hol. Regenwater kan zodoende eenvoudig naar de ondergrond weglopen. De ruimte tussen deze cilinders word opgevuld met aarde. Indien gewenst ontstaat er na inzaaien een mooie gelijke Grasvoeg tussen de tegels en/of stenen.

  • Informatie aanvragen :

De milieuvriendelijke afstandhouders van NORNET BV houd de stenen onderling perfect op dezelfde afstand waardoor er een fraaie voeg wordt gecre?erd. Garandeert een goede waterdoorlaatbaarheid en maakt een duurzame begroeiing mogelijk.

De afstandhouders worden loodrecht in de kruisvlakken van de voegen ge?nstalleerd. Het cilindervormige element komt daardoor tussen twee tegenover elkaar liggende stenen te liggen. De diameter van de afstandhouder bepaalt daarbij de voegbreedte. Het is ook mogelijk 4 cilindervormige elementen in te voegen in de kruisvoeg.

De ecologisch verantwoorde afstandshouder van NORNET BV wordt uit milieuvriendelijk, kunststof (PE en PP) geproduceerd waardoor een hoge drukvastheid bij normaal wegverkeer en een lange levensduur in alle weersomstandigheden gegarandeerd is.

Omdat de cilindervormige elementen hol zijn, vloeit het regenwater direct in de bodem. De holle ruimte in de buisjes worden met aarde gevuld waardoor begroeiing mogelijk wordt.

Geef bij uw aanvraag ook het ?Steenverband? aan hoe u wilt gaan leggen

Technische gegevens Afstandhouders

Benieuwd naar ons aanbod of even inspiratie op doen? Klik op een bestand om het online door te bladeren. Klik op het download icoontje om het bestand te downloaden.